Thuis

Shanghai Jiashang Environmental Technology Co., LTD

Een paar woorden over ons
1 2 3 4

Shanghai Jiashang Environmental Technology Co., LTD

      
       Wordt Milieu Technisch Co. van Shanghai Jiashang, Ltd gevestigd in Songjiang-District, Shanghai.
       Zij is een milieuvriendelijke technologieonderneming die zich in R&D, ontwerp, vervaardiging en verkoop van het materiaal van de waterdesinfectie specialiseren. Zij baseert zich op zijn eigen technologie en voordelen om de bestaande het materiaalvorm van de waterdesinfectie te veranderen, en is echt professioneel, milieuvriendelijk, economisch en praktisch.
       Onderzoek en ontwikkelingsgebieden: geëlektrolyseerde pekel aan chloor, geëlektrolyseerd zeewater aan chloor, leidingwaterelektrolyse, het doorgeven de anti-schaalsterilisatie van de waterelektrolyse en algen, de sterilisatie van de rioleringselektrolyse, de elektrode van de hoog rendementelektrolyse.

                Onze voordelen: in dezelfde industrie, ontwerpupdate, kleinere grootte, hogere automatisering, hebben wij een professioneel team van de de naverkoop、 dienst van het verkoopteam、, een professioneel netwerkplatform om de geschiktere en efficiënte diensten te verlenen, daar door de dienstkwaliteit en efficiency te verbeteren.   Wij hebben een speciaal klachtenmechanisme om de meest efficiënte oplossing aan klantenproblemen en bezwaren te krijgen.

      Ons proces: Verbeter onze kwaliteit door diverse experimenten, inspecties, en instrumentale analyseprocessen.
Het materiaal gaat het testen van de productieafdeling, de controle van de technische afdeling, en de bevestiging van de verkoopafdeling alvorens over de fabriek te verlaten. De producten zijn uitgerust allen met merknaamproducten van de verwante industrieën, zoals: ABB, Schneider, Emerson, Siemens, Japan Expo, Italië SEKO, Duitsland PROMINENT en andere merken.

               Onze cultuur: met de productkwaliteit onbeperkt, de dienst onbeperkte cultuur, en als ondernemingsgeest in het ondernemingsbeheer.   

Ons team zal echt de hoogste kwaliteit en de geschikte, doeltreffende en bevredigende dienst met de hoogste vereisten van twee oneindige banen bereiken.

Ons team heeft gewerkt en gehoopt om hard meer bijdragen tot de oorzaak van milieubescherming te leveren.

Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Exporteur

Verkoper

Merken : JSSHG

Aantal werknemers : 50~60

Jaarlijkse omzet : 5000000-10000000

Opgericht Jaar : 2008

Export pct : 40% - 50%

geschiedenis van het bedrijf


        Wordt Milieu Technisch Co. van Shanghai Jiashang, Ltd gevestigd in Songjiang-District, Shanghai. , Is zij een milieuvriendelijke technologieonderneming die zich in R&D, ontwerp, vervaardiging en verkoop van het materiaal van de waterdesinfectie specialiseren. Zij baseert zich op zijn eigen technologie en voordelen om de bestaande het materiaalvorm van de waterdesinfectie te veranderen, en is echt professioneel, milieuvriendelijk, economisch en praktisch.
 
Onderzoek en ontwikkelingsgebieden: geëlektrolyseerde pekel aan chloor, geëlektrolyseerd zeewater aan chloor, leidingwaterelektrolyse, het doorgeven de anti-schaalsterilisatie van de waterelektrolyse en algen, de sterilisatie van de rioleringselektrolyse, de elektrode van de hoog rendementelektrolyse.
 
Onze voordelen: in dezelfde industrie, ontwerpupdate, kleinere grootte, hogere automatisering, hebben wij een professioneel verkoopteam, het team van de naverkoopdienst, een professioneel netwerkplatform om de geschiktere en efficiënte diensten te verlenen, daardoor verbeterend de dienstkwaliteit en efficiency wij een speciaal klachtenmechanisme hebben om de meest efficiënte oplossing aan klantenproblemen en bezwaren te krijgen.

bedrijfsdiensten

 

Na de verkoopdienst verplichting

1、 periode van de Kwaliteitswaarborg: Onze die bedrijfbeloften dat de periode van de kwaliteitswaarborg na de autoverificatieverrichting en de goedkeuring van het systeemmateriaal door ons bedrijf wordt ontworpen en wordt geïnstalleerd 1 jaar zal zijn; de kwaliteitswaarborg van elektroden zal 5 jaar zijn (zonder electrolyzer), en de life-long garantie voorbij de periode van de kwaliteitswaarborg zal slechts geladen worden voor onderhoudskosten.

 

2、 de Diensttijd en reactietijd: De tijd van de mislukkingsreactie is minder dan 2 uren (telefoon of videomededeling); De normale reparatietijd is minder dan 96 die uren (vervangstukken door internationale uitdrukkelijk worden verzonden); De belangrijke tijd van de mislukkingsreparatie is minder dan 120 uren (de vlieg van het naverkooppersoneel rechtstreeks aan de projectplaats);

Bedrijfteam

      Onze cultuur: met de productkwaliteit onbeperkt, de dienst onbeperkte cultuur, en als ondernemingsgeest in het ondernemingsbeheer. Ons team zal echt de hoogste kwaliteit en de geschikte, doeltreffende en bevredigende dienst met de hoogste vereisten van twee oneindige banen bereiken. Ons team heeft gewerkt en gehoopt om hard meer bijdragen tot de oorzaak van milieubescherming te leveren.

CONTACT

Adres: RoomA206 No.455 Xiangmin Rd, Songjiang-District, Shanghai, China

Factory Adres:RoomA206 No.455 Xiangmin Rd, Songjiang-District, Shanghai, China